Autor |
Wiadomość |
awiosna
użytkownik
|
 Re: Oszustwo przy stoliku
Jak to było oszustwo, to strasznie ordynarne i prymitywne. Aż się wierzyć nie chce...
|
27 października 2021, o 20:52 |
|
 |
bydmario
użytkownik
|
wracając do pomysłu fair play /komentować wydarzenia z turnieju zdaje się nie trzeba/ - trochę smutne jest, że w grze jakoby gentelmanów trzeba promować normalną postawę nagrodami, takie czasy. Ale i miło poczytać o wyczynach Jula i Bartka  Może przykłady faktycznie powinny się pojawiać, aby były powielane. Z drugiej strony - czy aby aż tak często zdarzają się zachowania opisane przez Mariusza ?
_________________ Mariusz Bielski - bydmario
|
28 października 2021, o 09:03 |
|
 |
Michał Dolny
Dołączył(a): 5 września 2008, o 20:54 Posty: 531 Lokalizacja: Bydgoszcz
|
awiosna napisał(a): Jak to było oszustwo, to strasznie ordynarne i prymitywne. Aż się wierzyć nie chce... Można się naocznie przekonać w zapisanych wynikach http://kskrobia.pl/karwoski21/H-kar21-47.htmlKomisja dyscypliny powinna podjąć stosowne działania po otrzymaniu informacji na ten temat. Jako przewodniczący Komisji Rewizyjnej naszego Związku wnoszę o rozpoczecie działań.
_________________ Gra w brydża to nie walka na śmierć i życie.Brydż to przyjemność bycia w miłym towarzystwie
|
28 października 2021, o 12:25 |
|
 |
majraj
użytkownik
|
Michał Dolny napisał(a): awiosna napisał(a): Jak to było oszustwo, to strasznie ordynarne i prymitywne. Aż się wierzyć nie chce... Można się naocznie przekonać w zapisanych wynikach http://kskrobia.pl/karwoski21/H-kar21-47.htmlKomisja dyscypliny powinna podjąć stosowne działania po otrzymaniu informacji na ten temat. Jako przewodniczący Komisji Rewizyjnej naszego Związku wnoszę o rozpoczecie działań. Dzień dobry stara metoda, kij i marchewka, nadal popularna lepsza niż oko za oko Pozdrowienia Jarek
|
28 października 2021, o 12:39 |
|
 |
wuj1976
użytkownik
|
Michał Dolny napisał(a): Komisja dyscypliny powinna podjąć stosowne działania po otrzymaniu informacji na ten temat. Jako przewodniczący Komisji Rewizyjnej naszego Związku wnoszę o rozpoczecie działań. Jako organizator turnieju złożyłem w niedzielę wniosek do Wydziału Dyscypliny PZBS dotyczący zachowania tej samej osoby. Opisana sytuacja rozszerza lub potwierdza tezy tam zawarte. Poczekajmy zatem na wszczęcie postępowania i uzupełnimy materiał.
_________________ Krzysztof Dzierżak
|
28 października 2021, o 12:48 |
|
 |
wuj1976
użytkownik
|
Również jako organizator odebrałem dzisiaj telefon z wyjaśnieniami drugiego zawodnika z pary, który opuścił salę podczas rozgrywki kontraktu i nie był obecny podczas wpisywania wyniku. Podczas rozmowy, której nie będę w całości opisywał, padło PRZEPRASZAM. Narzuca się sformułowanie, którego nie lubię, ale tu chyba rzeczywiście NIE MA ZA CO Piotrze.
_________________ Krzysztof Dzierżak
|
28 października 2021, o 13:04 |
|
 |
Andrzej Ciech.
użytkownik
|
Stwierdzam ze stanowością, że ja tego zapisu nie dokonałem. Żądam komisji weryfikacyjnej, która może stwierdzić, czy mój zapis nie został zmieniony.
Andrzej Ciechacki
|
12 listopada 2021, o 17:53 |
|
 |
Mariusz Grabowski
użytkownik
|
Witam Stwierdzam z całą stanowczością, że byłem świadkiem jak zawodnik w obecności partnera dokonywał wpisu do tabletu 3NTXX podając wynik partnerowi ( i naszej parze ) 1600 i odpowiadał partnerowi że jest to 100%. Była to zmiana do ostatnie rundy II sesji. Było tak bo chodziłem za Mariuszem i w tej rundzie mieli "lekkie" przekroczenie czasu. Mogę zeznać przed komisją i każdym sądem. Pozdrawiam M
|
13 listopada 2021, o 09:11 |
|
 |
de Visee
użytkownik
|
I powiedział Jezus do uczniów: - Jeszcze tej nocy jeden z was mnie zdradzi. Blady strach padł na apostołów. - Czy to będę ja? – zapytał Szymon. - Nie, to nie będziesz ty – powiedział Jezus. - Więc może ja? – spytał Filip. - Nie, to także nie będziesz ty. - To może ja? – rzekł Tomasz. - Nie. Zapytali wszyscy. Pozostał Judasz, na którego padł wzrok zebranych. Nie widząc wyjścia, przestraszony, spytał szeptem: - Więc to ja cię zdradzę, Panie? - Nie, k… Sam się zdradzę!!!
Stwierdzam z całą stanowczością, że komisja winna oczyścić dobre imię „pomówionego” i dowieść ponad wszelką wątpliwość, że Mariusz sam sobie wpisał -1600. Niech zatriumfuje prawo i sprawiedliwość!
R.
|
13 listopada 2021, o 13:25 |
|
 |
eltomek
użytkownik
|
Mariusz Grabowski napisał(a): Witam Stwierdzam z całą stanowczością, że byłem świadkiem jak zawodnik w obecności partnera dokonywał wpisu do tabletu 3NTXX podając wynik partnerowi ( i naszej parze ) 1600 i odpowiadał partnerowi że jest to 100%. Była to zmiana do ostatnie rundy II sesji. Było tak bo chodziłem za Mariuszem i w tej rundzie mieli "lekkie" przekroczenie czasu. Mogę zeznać przed komisją i każdym sądem. Pozdrawiam M No to gruuuuubo.
_________________ Pozdr. T.
|
13 listopada 2021, o 17:17 |
|
 |
|