|
Teraz jest 20 kwietnia 2025, o 16:00
|
Regulamin działu
Zarząd KPZBS informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum. Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania, w ciągu 24 godzin, listów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej czy też propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady Netykiety.
Przypominamy, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Autor |
Wiadomość |
majraj
użytkownik
|
 regulamin
Dzień dobry
ciekawy zabieg, chociaż mało elegancki moim zdaniem Regulamin pozwalający na odwołanie zjazdu w niedzielę odwołanie zjazdu w poniedziałek
bo 1, słownie jeden, brydżysta na całe województwo jest , być może , zakażony
życzę równie udanych kiwek na innych polach
Pozdrowienia
Jarek
|
5 października 2020, o 14:39 |
|
 |
majraj
użytkownik
|
 Re: regulamin
Dzień dobry
Dziwi brak dbałości KPZBS o graczy drugo i pierwszo ligowych skoro są plotki o obawach oraz osoby , być może, chore to czy drużyny nie powinny być wycofane z 2 i 1 ligi ?
Podrowienia
Jarek
|
5 października 2020, o 15:53 |
|
 |
sarad
użytkownik
|
majraj napisał(a): Dzień dobry
Dziwi brak dbałości KPZBS o graczy drugo i pierwszo ligowych skoro są plotki o obawach oraz osoby , być może, chore to czy drużyny nie powinny być wycofane z 2 i 1 ligi ?
Podrowienia
Jarek Ligi wyższe niż III nie należą do jurysdykcji KPZBS.
_________________ Darek Góralski
|
5 października 2020, o 18:12 |
|
 |
majraj
użytkownik
|
Dzień dobry
wiem, ale skoro kpzbs dba o zawodników 3 ligi , dlaczego nie dba o zawodników innych lig ?
Pozdrowienia
Jarek
|
5 października 2020, o 18:15 |
|
 |
mietek
użytkownik
|
odbyliśmy zjazd 2 ligi stoły miały dodatkowe przegrody , na każdy stole środki do dezynfekcji jak ktoś chciał zachować ostrożność to ją zachował . Był jeden przypadek ........ , który odmawiał założenia maski przy stole , zakłócił innym zjazd na 30 minut , ale o dziwo zrozumiał , że jest idiotą i coś tam se na twarz nałożył ............
dalej bez zgrzytów było RW
|
5 października 2020, o 23:12 |
|
 |
majraj
użytkownik
|
Dzień dobry
Skoro da się zorganizować zjazdy z dużo większą ilością osób (nawet mało zdyscyplinowanych , czy też osób będących posłami)
wrażenie jest takie (moje), że kpzbs-owi nie chodzi o bezpieczeństwo zawodników
tylko o co ?
Pozdrowienia
Jarek
|
6 października 2020, o 06:50 |
|
 |
w_adam
użytkownik
|
W W-wie było podobnie jak opisuje Mietek. Każdy gracz miał swój kpl. biding-boxów z naklejonym n-rem. Jeżeli wszyscy godzili się na grę bez masek to tak się grało (tak było na większości stołów). Aczkolwiek już w pierwszej rundzie w meczu I-go i II-go wicemistrza poprzedniego sezonu para Szlema (bodajże Kwiecień-Starkowski bo ich widziałem cały czas grających w maskach) odmówiła gry przeciw Mikołajowi Taczewskiemu, który zapowiedział, że maski nie założy. Odgwizdano walkower dla Szlema (12:0). Przed meczem z nami kpt Silesii Tomek Pilch podszedł do mnie i zapytał czy zgodzimy się zagrać na Mikołaja. Co prawda ja wolałem grać w masce ale Adach zgodził się grać na niego. Na szczęście wyszliśmy na tym lepiej niż Szlem  . Pozdr A
|
6 października 2020, o 17:05 |
|
 |
majraj
użytkownik
|
|
8 października 2020, o 13:34 |
|
 |
sarad
użytkownik
|
w_adam napisał(a): Na szczęście wyszliśmy na tym lepiej niż Szlem  . Nikomu źle nie życzę ale to się dopiero okaże za jakieś dwa tygodnie  majraj napisał(a): Dzień dobry
Skoro da się zorganizować zjazdy z dużo większą ilością osób (nawet mało zdyscyplinowanych , czy też osób będących posłami)
wrażenie jest takie (moje), że kpzbs-owi nie chodzi o bezpieczeństwo zawodników
tylko o co ?
Pozdrowienia
Jarek Na pewno dałoby się też zorganizować jakiś dużo większy spęd np. na stadionie Narodowym albo w hali Stulecia ale nie zmuszaj nikogo żeby wziął w nim udział. Od wczoraj chyba już wszyscy mają świadomość tego, że należy unikać bezpośrednich kontaktów w maseczkach czy bez. Jeśli masz parcie na grę to zawsze możesz otworzyć własną jaskinię gry i zaprosić do niej jakąś drużynę "Kamikaze". zdrowia życzę i dobrej nocy!
_________________ Darek Góralski
|
9 października 2020, o 19:45 |
|
 |
majraj
użytkownik
|
Dzień dobry
ten ostatni post jest nielogiczny , tak jak działania wydziału gier
1. "od wczoraj wiadomo" a zjazd anulowano w poniedziałek 2. inne ligi grają 3. osoby z naszych lig 3 i okręgowej też grają , regularnie co tydzień w innych miejscach 4. nie było obowiązku zgłaszania się do ligi, kilka drużyn wycofało się z 2 ligi zostali CI co chcą grać sami się zmusili do zgłoszenia ? 5. okręg jest od tego , aby organizować zawody sportowe , a nie anulować w strefie czerwonej zawody sportowe są dozwolone, ale mniej w niej kibiców do dzisiaj Bydgoszcz była w strefie białej a od dzisiaj w żółtej 6. bodajże 2 tygodnie temu moja bratanica grała turniej koszykarski w szkole SP 60 grała w drużynie z Konina grały 4 drużyny w każdej 12 zawodzniczek +kilku trenerów , sędziów , komisarzy itd itp byłem, i oglądałem jako kibic Fajny mecz , Konin wygrał z Bydgoszczą 4 punktami 1 minutę przed końcem był remis
Również życzę zdrowia
Pozdrowienia
Jarek
PS ja chodzę do sklepu bez pleksowych i drewniaych osłon, nie mam też na rękach rękawiczek
|
10 października 2020, o 18:29 |
|
 |
|