|
|
|
Teraz jest 5 czerwca 2023, o 15:27
|
Autor |
Wiadomość |
awiosna
użytkownik
|
 Re: Oszustwo przy stoliku
A zawodnik dalej sobie pyka w brydżyka. A gdzie? A w Krobi.
|
16 listopada 2021, o 14:11 |
|
 |
sarad
użytkownik
|
To tam skąd pochodzi ta słynna drużyna czwórkowa? Jej historia też nie została wyjaśniona.
_________________ Darek Góralski
|
19 listopada 2021, o 13:27 |
|
 |
awiosna
użytkownik
|
sarad napisał(a): To tam skąd pochodzi ta słynna drużyna czwórkowa? Jej historia też nie została wyjaśniona. A jakaś została wyjaśniona?
|
7 lutego 2022, o 16:22 |
|
 |
wuj1976
użytkownik
|
Jeśli chodzi o sprawę, której ten wątek dotyczy to "wnioskiem zajmuje się Rzecznik Dyscyplinarny PZBS, który prowadzi postępowanie wyjaśniające". Powyższą informację otrzymałem 31 stycznia br. wraz z wyjaśnieniem, czemu nastąpiło "opóźnienie w przekazaniu sprawy Rzecznikowi Dyscyplinarnemu".
_________________ Krzysztof Dzierżak
|
8 lutego 2022, o 20:42 |
|
 |
Michał Dolny
Dołączył(a): 5 września 2008, o 20:54 Posty: 489 Lokalizacja: Bydgoszcz
|
wuj1976 napisał(a): Jeśli chodzi o sprawę, której ten wątek dotyczy to "wnioskiem zajmuje się Rzecznik Dyscyplinarny PZBS, który prowadzi postępowanie wyjaśniające". Powyższą informację otrzymałem 31 stycznia br. wraz z wyjaśnieniem, czemu nastąpiło "opóźnienie w przekazaniu sprawy Rzecznikowi Dyscyplinarnemu". Mam wrażenie że zbyt mało informacji jest zawarte w treści tej informacji. Pytam również czy KPZBS już przestał być organizacją zarejestrowaną w KRSie? 1.Czy musimy korzystać z PZBSu żeby wyjaśnić sprawę która działa się na naszym terenie i z udziałem naszych zawodników na naszych zawodach sportowych. Proszę o stanowisko w tej sprawie. 2.Kolejne pytanie dotyczy dlaczego w naszych strukturach nie ma komisji dyscypliny?
_________________ Gra w brydża to nie walka na śmierć i życie.Brydż to przyjemność bycia w miłym towarzystwie
|
9 lutego 2022, o 11:16 |
|
 |
wuj1976
użytkownik
|
Zająłem się problemem, którym nikt z Was (ani z PZBS) nie zajął się na serio przez dziesięciolecia. Proszę mnie zatem teraz nie pouczać, jak ją załatwiać i jakie informacje upubliczniać. Wniosek do WD PZBS złożyłem jako organizator turnieju, głęboko uzasadniając wybór adresata. KRS funkcjonuje online: https://ekrs.ms.gov.pl/Proponuję zamknięcie wątku, którego - moim zdaniem - nie powinniśmy omawiać na ogólnodostępnym forum.
|
9 lutego 2022, o 17:18 |
|
 |
awiosna
użytkownik
|
wuj1976 napisał(a): Zająłem się problemem, którym nikt z Was (ani z PZBS) nie zajął się na serio przez dziesięciolecia. Proszę mnie zatem teraz nie pouczać, jak ją załatwiać i jakie informacje upubliczniać. Wniosek do WD PZBS złożyłem jako organizator turnieju, głęboko uzasadniając wybór adresata. KRS funkcjonuje online: https://ekrs.ms.gov.pl/Proponuję zamknięcie wątku, którego - moim zdaniem - nie powinniśmy omawiać na ogólnodostępnym forum.A to ciekawe, dlaczego nie powinniśmy omawiać tutaj tego wątku?
|
9 lutego 2022, o 21:44 |
|
 |
wuj1976
użytkownik
|
PR
|
11 lutego 2022, o 20:11 |