|
Teraz jest 21 grudnia 2024, o 16:59
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
bydmario
użytkownik
|
Łuczniczka 2024
i po meetingu, a tam drugie miejsce w GPPP dla pary Andrzej Grela - Jarek Łakomy - gratki bardzo dobrego wyniku! Fajnie, gdyby ktoś z Was opisał jakieś ciekawe rozdanie, z którym przyszło się zmierzyć.
_________________ Mariusz Bielski - bydmario
|
23 lipca 2024, o 09:05 |
|
|
mietek
użytkownik
|
Re: Łuczniczka 2024
Hey
fajno to chyba nie jest ,,,,,, uprzedzano uczestników , że jest tam monitoring ,,,, nikt tam więcej brydżystów nie wpuści
,,,,,,,,,,,,,,
|
23 lipca 2024, o 11:02 |
|
|
bydmario
użytkownik
|
ja o wyniku jedynie. mietek napisał(a): Hey
fajno to chyba nie jest ,,,,,, uprzedzano uczestników , że jest tam monitoring ,,,, nikt tam więcej brydżystów nie wpuści
,,,,,,,,,,,,,,
|
23 lipca 2024, o 17:14 |
|
|
Michał Dolny
Dołączył(a): 5 września 2008, o 20:54 Posty: 517 Lokalizacja: Bydgoszcz
|
Hala sportowa Politechniki wspaniała. Obiad za 20 zł rewelacja.Kawa za 5 zł nigdzie nie ma tak tanio. Jednak klimatyzacja wyłączona to trudno zrozumieć dlaczego? Lipiec pobił już wszystkie rekordy temperatury. Korytarze były klimatyzowane a Hala nie. Rozumiem piątek po południu otwarte drzwi miły przewiew ale w pozostałe dni należało zamykać drzwi i włączyć klimę. Mam nadzieje że ktoś odpowiedzialny za ten stan rzeczy odpowie dlaczego klimatyzacja która jest tam zainstalowana nie działała???????? Co do wyników warto podkreslić dobre 5 miejsce pary Rychlicki /Pawełkiewicz w sobotnim turnieju memoriału Michałowskiego.
_________________ Gra w brydża to nie walka na śmierć i życie.Brydż to przyjemność bycia w miłym towarzystwie
|
23 lipca 2024, o 20:28 |
|
|
bydmario
użytkownik
|
Michale, może i kawa za 5 zł, ale widziałem jak się garbili ludzie, gdy za Magnuma krzyknęli chyba 15 zł Poza tym Mietek zaakcentował zachowanie uczestników, które prawdopodobnie rozwiązuje problem włączonej klimatyzacji na tej sali dla nas w przyszłym roku.
|
24 lipca 2024, o 08:46 |
|
|
majraj
użytkownik
|
bydmario napisał(a): Michale, może i kawa za 5 zł, ale widziałem jak się garbili ludzie, gdy za Magnuma krzyknęli chyba 15 zł Poza tym Mietek zaakcentował zachowanie uczestników, które prawdopodobnie rozwiązuje problem włączonej klimatyzacji na tej sali dla nas w przyszłym roku. Dzień dobry Skoro jest monitoring to wiadomo kto powinien zapłacić za szkody, (np w przyszłym roku różnicę w cenie wynajmu tej sali która będzie użyta oraz sali fordońskiej) Pozdrowienia Jarek PS nienawidzę klimatyzacji
|
24 lipca 2024, o 11:42 |
|
|
Michał Dolny
Dołączył(a): 5 września 2008, o 20:54 Posty: 517 Lokalizacja: Bydgoszcz
|
bydmario napisał(a): Michale, może i kawa za 5 zł, ale widziałem jak się garbili ludzie, gdy za Magnuma krzyknęli chyba 15 zł
Magnum to najdroższe lody na patyku(ostatnio kupowałe po 8 zł jak kupiłem 4 sztuki) Garbię się niestety gdy widzę zachowanie poniektórych graczy.Mnie spotkała ogromna przykrość przy organizowaniu Kręgla za 35 zł nocleg a efektem były wyłamane drzwi.Już nas tam nie chcą niestety. Trzeba częściej i więcej mówić o niewłaściwym zachowaniu nielicznych którzy niszczą naszą opinię. nienawidzę klimatyzacji Jarku zazdroszczę Tobie takich odczuć. Mnie wysoka temperatura niszczy skutecznie. Jak można jeszcze pozytywnie to mocno kibicowałem Wojtkowi D. którego bardzo brakuje wśród brydżystów 5 miejsce na GPrix to dobry wynik po tak długiej przerwie.
_________________ Gra w brydża to nie walka na śmierć i życie.Brydż to przyjemność bycia w miłym towarzystwie
|
25 lipca 2024, o 09:47 |
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|