|
Teraz jest 24 września 2023, o 15:41
|
Autor |
Wiadomość |
w_adam
użytkownik
|
 Re: Nowy prezes
Ad.2. Ani ja, ani Adam nie uczestniczyliśmy w walnym. Wcześniej złożyliśmy rezygnację z funkcji delegata na ręce aktualnego w 2018 r prezesa. Więc rozumiesz dlaczego nie otrzymałeś odpowiedzi.
A
|
9 lipca 2021, o 09:48 |
|
 |
eltomek
użytkownik
|
Znaczy Justyny, czy "ratownika" Wiesława?
_________________ Pozdr. T.
|
9 lipca 2021, o 09:52 |
|
 |
w_adam
użytkownik
|
Tomek, jako najbardziej aktywny forumowicz, chyba wiesz kto w jakim roku był prezesem Wg mojej wiedzy po Wiesławie był Adach, a po Adachu Justyna, no i teraz Mariusz. A
|
9 lipca 2021, o 10:43 |
|
 |
eltomek
użytkownik
|
Według mojej wiedzy: Wiesław -> Adach (abdykacja w środku kadencji) -> ratunkowo Wiesław -> Justyna od 12.04.18r. Walne PZBS - chyba czerwiec 2018.
Wygląda na to, że w 2018r. mogłeś złożyć rezygnację na ręce każdego z trojga wówczas (jeszcze lub już) panujących.
PS. naprawdę uważasz, że orientowanie się w kadencjach, uzależnione jest od aktywności na forum? Zauważyłem, że niektórzy od czasu do czasu wyciągają ten argument... tylko nie wiem, czego chcą tym dowodzić? Dla mnie brzmi to tak samo, jak: "a u was biją murzynów".
|
9 lipca 2021, o 11:19 |
|
 |
bydmario
użytkownik
|
zgubiłem się w tej licytacji, nie wiem nawet już kto broni i wistuje. Czy jakiś nowy problemik brydżowy mógłby się pojawić w innym wątku ? 
_________________ Mariusz Bielski - bydmario
|
9 lipca 2021, o 13:03 |
|
 |
w_adam
użytkownik
|
Rozdanko idzie. Ad. Eltosia - nie rozumiem, jakie ma znaczenie na ręce jakiego prezesa składałem rezygnację, ale oczywiście odpowiem - na ręce Pani Prezes.
A
|
13 lipca 2021, o 20:28 |
|
 |
eltomek
użytkownik
|
Adam, jako jeden z najaktywniejszych brydżystów okręgu, chyba orientujesz się w meandrach administracyjno-organizacyjnych struktur PZBS. I np. skąd się biorą Delegaci. Nie ja napocząłem podszczypywanie nowego Zarządu i Delegatów. A jak już poszło jak poszło, to postanowiłem pogrzebać w archeo. Pewnie moje zwierciadełko jest krzywe... 1. rok 2016 - wspaniała passa repry pod dowództwem Marcina. Wybory nowego Prezesa PZBS. Czas na zmiany. Intensywna kampania wyborcza, w zapowiedziach również zmiany dot. wyłaniania reprezentacji. Tylko stary prezes zagwarantuje status quo. Idziemy w Delegaty (jak sam przyznałeś dopiero dzisiaj - Twój kandydat nie wygrał. Innym pytaniem jest, czy Wasze głosowanie było wyrazem woli większości środowiska, które reprezentowaliście  ). 2. rok 2017/2018 - trochę zamieszania na poziomie okręgu. (Zapewne już wiesz, że nie chcesz być Delegatem). Walne nadzwyczajne. Wybieramy nowego prezesa, przy okazji moglibyśmy wybrać nowych Delegatów. Moglibyśmy gdybyśmy wiedzieli... w_adam napisał(a): Ad.2. Ani ja, ani Adam nie uczestniczyliśmy w walnym. Wcześniej złożyliśmy rezygnację z funkcji delegata na ręce aktualnego w 2018 r prezesa [...na ręce Pani Prezes]. Więc rozumiesz dlaczego nie otrzymałeś odpowiedzi. Tak, już rozumiem...
|
14 lipca 2021, o 12:19 |
|
 |
majraj
użytkownik
|
Dzień dobry
sezon ogórkowy w pełni ! idę na agrest
Pozdrowienia
Jarek
|
14 lipca 2021, o 14:14 |
|
 |
w_adam
użytkownik
|
Tomek, tak szczerze, to powiedz mi o co się ciebie rozchodzi, bo od kilu wpisów zaczynam się gubić, czytając twoje wpisy.
P.S. nie zamierzam już tego wątku kontynuować.
Zapraszam cię do zapoznania się z wątkiem czysto brydżowym, jaki wczoraj zamieściłem, a który znając ciebie na pewno widziałeś i czytałeś.
A
|
14 lipca 2021, o 16:56 |
|
 |
eltomek
użytkownik
|
O nic. Po prostu zareagowałem na łatwość z jaką przyszło Ci „krytykowanie”, może bardziej - zarzucanie komukolwiek (Delegatom), złej woli, czy olewactwa. Cytuj: Podsumowując miała być komunikacja między władzą i ludem, a jest jak jest. Zamykam temat nie oczekując już odpowiedzi, dowiem się w innym miejscu. Sam fakt użycia określenia „władza” i „lud” jest ... średni. Wszyscy znamy realia tej działalności... Tylko przypomniałem Twoje piśmiennictwo jak byłeś w tej pozycji, a ew. intencje które wówczas Tobą kierowały, to mój subiektywny osąd. Jeżeli błędny... to przepraszam, ale zapewniam że nie jestem odosobniony... ... rzeczywiście, też uważam temat za zamknięty.
|
14 lipca 2021, o 22:14 |
|
 |
|