|
Teraz jest 2 kwietnia 2025, o 09:06
|
Autor |
Wiadomość |
mietek
użytkownik
|
 Cuda w Ciechocinku
Heyka Aktualnie pojawił się wyniki turnieju i historia .
Ja rozumiem , że ruter nie łapał zasięgu , ale jakim cudem odebrano mi kilkadziesiąt impów ??
Obejrzałem historię gry i stwierdzam że zapisy z 3 sesji to nie są moje wyniki tzn nie moje wyniki i nie moi przeciwnicy .
Koszmar , trudno w to uwierzyć , ale w ten sposób wyniki końcowe są błędne.
M
|
2 marca 2025, o 12:36 |
|
 |
mietek
użytkownik
|
 Re: Cuda w Ciechocinku
rozdanka z Ciechocinka
Zagraliśmy szlema 13 lew w trefla , a wpisane mam 3NT 13 lew
kontrowałem 3Nt , rozgrywająca przegrała bez 2 wpisane 10lew
itp itd
Żeby było śmieszniej , to ostatnie rozdanie nie mogliśmy wpisać do pierniczka więc zapis potwierdzał kolega Zdzisław tudzież pan sędzia główny zapisał sobie na karteluszku .
Nie mam pojęcia w jaki sposób można wprowadzić taki bajzel do komputera.
|
2 marca 2025, o 12:50 |
|
 |
mietek
użytkownik
|
Przejrzałem wyniki : nasze wyniki z 3 sesji rozdania 1-2 przypisano parze nr 60 rozdania 3-4 przypisano parze 57 ..............
|
2 marca 2025, o 13:05 |
|
 |
mike72
użytkownik
|
W moim wypadku też jest 3NT zamiast 6NT. Prawdę powiedziawszy nie chcę mi się sprawdzać wszystkich zapisów. Nie widzę też w tym żadnego sensu, bo dotychczas wyniki zmieniono już tyle razy, że Aleksandrów to przy tym wzór skuteczności sędziowskiej. Ciekawe czy kiedykolwiek uda się ogłosić jakiekolwiek w miarę zbliżone do rzeczywistych rezultaty. Oczywiście żadnego komunikatu na ten temat też nie udało się zamieścić. Pełen profesjonalizm. Ciekawe czy będą gratulacje dla organizatorów.
Pozdrawiam, ML
|
2 marca 2025, o 13:57 |
|
 |
Michał Dolny
Dołączył(a): 5 września 2008, o 20:54 Posty: 526 Lokalizacja: Bydgoszcz
|
Za tak prowadzony turniej powinien być zwrot wpisowego i kosztów poniesionych za udział w tym turnieju. SKANDAL W CZYSTEJ POSTACI.
_________________ Gra w brydża to nie walka na śmierć i życie.Brydż to przyjemność bycia w miłym towarzystwie
|
2 marca 2025, o 14:51 |
|
 |
mike72
użytkownik
|
Tym razem w pełni się z Tobą zgadzam, Michale.
|
2 marca 2025, o 14:54 |
|
 |
greg_roy
użytkownik
|
A ja zadałem sobie trud i policzyłem nasze rzeczywiste wyniki w III sesji w stosunku do zawartych w historii wyników. Różnica wynosi 53 imp na naszą niekorzyść.  Jestem w kontakcie z Panem Sędzią, który stwierdził, ze wyniki są nieoficjalne i pracuje nad ich prawdziwym wymiarem. Ciekaw jestem co z tego wyniknie. Być może powodem było nietypowe (błędne?) rozstawienie do III sesji. Mieliśmy numer 58, to znaczy, że powinniśmy zaczynać na stole 3 od rozdań 5-6, a zaczynaliśmy na stole 2 od rozdań 3-4. Najwyraźniej program tego "nie podźwignął". Co ciekawe na tabletach wszystko się zgadzało. To znaczy pary grające na siebie w danej rundzie. Nie wiem jak u Was, ale u nas wynik końcowy z turnieju to +3 imp zamiast +56 imp... Myślę, że Waldek z Witkiem mogą przyjmować (chyba) gratulacje, ale co dalej, to się okaże (być może Grzech
|
2 marca 2025, o 15:48 |
|
 |
w_adam
użytkownik
|
Choć nie grałem (impy to nie to co tygrysy lubią najbardziej, gdyż wg mnie rządzą się większą przypadkowością wyników), chciałbym także napisać dwa słowa. Po pierwsze najłatwiej rzucić kamieniem w organizatora. Ja doceniam każdego, kto zadał sobie trud zorganizowania jakiegokolwiek turnieju. Po drugie, widzę, że trzeba szczególnie naszych sędziów docenić, bo co weźmiemy jakiegoś międzygalaktycznego, to potem jakiś problem. Chciałbym dodać, że w styczniowym zjeździe extraklasy, przez pierwszy mecz też tablety nie działały, bo były źle skonfigurowane.
Pozdrawiam przede wszystkim Krzysztofa D. i życzę powodzenia w rozwikłaniu zagadki. P.S. Nie zrażaj się, jak się coś sypnie, doceniamy co robisz.
Pozdrawiam A
|
3 marca 2025, o 12:11 |
|
 |
greg_roy
użytkownik
|
Dzień dobry wieczór, wtopa w rozstawieniu i obliczeniach wprawdzie była, ale została opanowana, a to jest najważniejsze. Pewnie będą jeszcze drobne reklamacje, bo parze, która zagrała 7NT zapisano podobno PAUZĘ, ale to też się wyjaśni. Zgadzam się z Adamem, że doceniajmy organizatorów naszych imprez, a tu Krzysztof chyba nie ma konkurencji. Czasami różnimy się w szczegółach  , ale również doceniam wykonywaną dobrą robotę. Grzech
|
3 marca 2025, o 22:09 |
|
 |
greg_roy
użytkownik
|
Hmm, chyba zbyt wcześnie odtrąbiłem sukces związany z obliczeniem wyników turnieju... Historia pary, która zajęła IV miejsce jest... nietypowa  Oczywiście mocno wpływa na wyniki wielu par  Grzech
|
3 marca 2025, o 22:29 |
|
 |
|