Autor |
Wiadomość |
wuj1976
użytkownik
|
Zmiany! Zmiany? Zmiany.
Szanowni Państwo, Od co najmniej dwóch lat zdarza nam się rozmawiać o zmianach koniecznych w brydżu sportowym, zwłaszcza na poziomie naszego okręgu. Od niemal pół roku jestem członkiem Zarządu KPZBS i istotnych zmian nie widać. Zapewniam, że wciąż noszę w sobie pewne pomysły, w szczególności te pochodzące z koszykówki, którą przez wiele lat się zajmowałem. Moim zdaniem muszą one jednak poczekać na… lepsze czasy. W okresie (po)covidowym konieczne jest skupienie się na przywracaniu tego co było i są małe szanse na budowanie nowego. Bądźmy zatem cierpliwi.
_________________ Krzysztof Dzierżak
|
3 października 2021, o 15:44 |
|
|
Michał Dolny
Dołączył(a): 5 września 2008, o 20:54 Posty: 517 Lokalizacja: Bydgoszcz
|
Re: Zmiany! Zmiany? Zmiany.
Bez emocji i pretensji zastanawiam się dlaczego była tak niska frekfencja na turnieju GPrix w Bydgoszczy dnia 02.10.2021? Mam wrażenie że przygotowałem wszystko co najlepsze co mogłem zaoferować w obecnym czasie. Pomieszczenia do gry były obszerne i w doskonałym stylu.Nagłośnienie sali profesjonalne.Sędzia bez zarzutu. Środki bezpieczeństwa zapewnione. Zawiodła jedynie frekfencja. Może ktoś podpowie dlaczego tak jest? Bardzo proszę o konstruktywną dyskusję.
_________________ Gra w brydża to nie walka na śmierć i życie.Brydż to przyjemność bycia w miłym towarzystwie
|
3 października 2021, o 18:04 |
|
|
bydmario
użytkownik
|
Michale, może np. stąd, że w trakcie przygotowywania śniadania otworzyłem stronę KPZBS i ze zdziwieniem stwierdziłem, że jest jakieś GP i to już 13 rozdanie. Warto oprócz banneru zamieszczać przypomnienie w aktualnościach, chętnie bym zagrał, tym bardziej, że na Gdańską 5 to mam 5 minut
_________________ Mariusz Bielski - bydmario
|
3 października 2021, o 18:42 |
|
|
Michał Dolny
|
bydmario napisał(a): Michale, może np. stąd, że w trakcie przygotowywania śniadania otworzyłem stronę KPZBS i ze zdziwieniem stwierdziłem, że jest jakieś GP i to już 13 rozdanie. Warto oprócz banneru zamieszczać przypomnienie w aktualnościach, chętnie bym zagrał, tym bardziej, że na Gdańską 5 to mam 5 minut Podam chronologię reklam. 1.Informacja na stronie głównej KPZBS 2.Informacja w PZBS w kalendarzu i aktualnościach. 3.Informacja na FB w grupie brydż 4.Wiele emaili oraz sms wysłanych z mojego prywatnego telefonu. Może można jeszcze coś więcej?
_________________ Gra w brydża to nie walka na śmierć i życie.Brydż to przyjemność bycia w miłym towarzystwie
|
3 października 2021, o 18:55 |
|
|
bydmario
użytkownik
|
powtórzyć w aktualnościach. Na FB nie widziałem, i coraz rzadziej na ten śmietnik zaglądam. SMS i e-mail nie dotarł do mnie.
|
3 października 2021, o 19:02 |
|
|
Michał Dolny
|
Postaram się następnym razem abyś otwierając lodówkę zobaczył moją reklamę)))). Problem jednak pozostaje.Zastanówmy się wspólnie aby to zmienić zgodnie z tytułem wątku.
|
3 października 2021, o 19:28 |
|
|
bydmario
użytkownik
|
Michale, ale ja bardzo poważnie napisałem - gdy wchodzę na KPZBS to przeważnie jedyną rzeczą którą widzę to top aktualności. Nie przeglądam całej strony, no jeszcze Forum, żeby zobaczyć czy eltosia nadal w formie. Zatem tam trzeba odświeżać. Może faktycznie lista mailingowa/smsowa dla chętnych. Czy można więcej ? Przypomnienie przez sędziów podczas turniejów w terenie no i więcej chyba nie da się.
|
3 października 2021, o 19:51 |
|
|
wuj1976
użytkownik
|
Nie wydaje Ci się Michale, że narażasz się na śmieszność obarczając Zarząd winą za niską frekwencję na organizowanym przez siebie turnieju / zlocie / spotkaniu przyjaciół? [czyt. kompletnie niejasny przekaz marketingowy] Czy to wsparcie Zarządu zrobiło frekwencję 46 par na Memoriale Henryka Pawłowskiego? [czyt. przyjrzyj się komunikacji, jaka była zrobiona przed Memoriałem] Czy to wsparcie Zarządu zrobi frekwencję par na Memoriale Kazimierza Karwowskiego 23.10.2021? [czyt. przyjrzyj się komunikacji, jaka jest robiona przed Memoriałem] Wrażenie że przygotowałeś wszystko co najlepsze jest mylne. Na pytanie, czy zrobiłeś wszystko co mogłeś, musisz odpowiedzieć sobie sam.
_________________ Krzysztof Dzierżak
|
4 października 2021, o 08:05 |
|
|
majraj
użytkownik
|
Dzień dobry
1. najważniejsze zmiany jakie są potrzebne to brydż dla młodzieży szkolnej , to należy usprawniać zawsze
2. czepianie się tych , którzy się starają jest słabe
Pozdrowienia
Jarek
|
4 października 2021, o 09:32 |
|
|
Michał Dolny
|
wuj1976 napisał(a): Wrażenie że przygotowałeś wszystko co najlepsze jest mylne. Na pytanie, czy zrobiłeś wszystko co mogłeś, musisz odpowiedzieć sobie sam. Dziękuję serdecznie za pouczenie.Przyjmuję je z pokorą. Będę się starał jeszcze bardziej.
|
4 października 2021, o 10:21 |
|
|
|