|
Teraz jest 22 grudnia 2024, o 08:20
|
Regulamin działu
Zarząd KPZBS informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum. Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania, w ciągu 24 godzin, listów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej czy też propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady Netykiety.
Przypominamy, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Autor |
Wiadomość |
Michał Dolny
Dołączył(a): 5 września 2008, o 20:54 Posty: 517 Lokalizacja: Bydgoszcz
|
Odmrażanie BRYDŻA
Nareszcie pozytywne wiadomości. Zarząd PZBS wydał uchwałę w temacie "odmrażania brydża" Nie jest łatwa dla organizatorów jednak już jest. Od nas wszystkich zależy czy spełnimy jej warunki.
_________________ Gra w brydża to nie walka na śmierć i życie.Brydż to przyjemność bycia w miłym towarzystwie
|
23 czerwca 2020, o 10:52 |
|
|
majraj
użytkownik
|
Re: Odmrażanie BRYDŻA
dzień dobry
kupiłem maseczki i rękawiczki dla "mojego" teamu co dalej ?
Pozdrowienia
Jarek
|
23 czerwca 2020, o 11:17 |
|
|
bydmario
użytkownik
|
Jarek, teraz jeszcze stół, przesłony i pomieszczenie gospodarcze nie liczyłbym na szybkie ruszenie "na żywo". M.(eM)
_________________ Mariusz Bielski - bydmario
|
23 czerwca 2020, o 12:02 |
|
|
eltomek
użytkownik
|
majraj napisał(a): kupiłem maseczki i rękawiczki dla "mojego" teamu co dalej ?
dalej: przyłbice i płyn dezynfekcyjny (min.60V) - następne wytyczne po realizacji powyższych. edycja: Mario się pospieszył... będzie jeszcze jeden etap przygotowań.
_________________ Pozdr. T.
|
23 czerwca 2020, o 12:04 |
|
|
majraj
użytkownik
|
bydmario napisał(a): Jarek, teraz jeszcze stół, przesłony i pomieszczenie gospodarcze nie liczyłbym na szybkie ruszenie "na żywo". M.(eM) Dzień dobry zapraszam do siebie stół mam, pomieszczenie gospodarcze się "skombinuje" płyn dezynfekcyjny jest , a jakby zabrakło sklep blisko Pozdrowienia Jarek
|
23 czerwca 2020, o 12:28 |
|
|
Michał Dolny
|
Nie muszę kombinować bo już mam pomieszczenia. Klub DOL-BY w Bydgoszczy ul. Kasztanowa 60-62 już działa. Czwartki pary, piątki turniej indywidulny. Potrzebny kontakt telefoniczny 501637464. Wpisowe 5 zł . Połowa tej kwoty na nagrody druga połowa na środki higieny oraz kawę lub herbatę do woli. Serdecznie zapraszam. Klub posiada 4 osobne pomieszczenia.
_________________ Gra w brydża to nie walka na śmierć i życie.Brydż to przyjemność bycia w miłym towarzystwie
|
23 czerwca 2020, o 19:06 |
|
|
mietek
użytkownik
|
......przeczytałem komunikat ..... jakie są kary za nieprzestrzeganie zaleceń ?
M
|
30 czerwca 2020, o 22:10 |
|
|
Michał Dolny
|
Z przyjemnością informuję że Klub Brydżowy DOL-BY wznawia działalność. Jutro zaległy mecz treningowy. Od 1 czerwca wracamy do gry w realu. Obowiązują nas jeszcze wymogi sanitarne Mamy już pięć pomieszczeń do gry. Dokonałem rejestracji Klubu oraz zgłosiłem i zostałem przyjęty w poczet stowarzyszeń brydżowych KPZBS oraz PZBS. Chętnych do gry zapraszam do rejestracji telefonicznej 501637464 Turnieje startują o 16,30 Mam nadzieję na codzienne turnieje.
|
30 maja 2021, o 19:29 |
|
|
maciejsu
użytkownik
|
Michał,
To bardzo radosna nowina po tym jak 9 dni temu w innym wątku napisałeś:
"Z uwagi na ryzyko wynikające z pandemii drużyna DOL-BY może wystartować w III lidze wyłącznie w formie zjazdów na platformie internetowej. Do rozgrywek w zwykłej formie czyli na sali gier obecnie nie przystąpimy. Zgłaszamy akces przystąpienia do gry w nowym sezonie 2021/2022. Pozdrawiam Kapitan drużyny DOL-BY Michał Dolny"
Pozdrawiam Maciej Sukniak
|
30 maja 2021, o 22:02 |
|
|
Michał Dolny
|
maciejsu napisał(a): Michał, To bardzo radosna nowina po tym jak 9 dni temu w innym wątku napisałeś: Pozdrawiam Maciej Sukniak Widzę różnicę w graniu po 4 osoby w jednym pomieszczeniu od gry ok 50 osób na sali gimnastycznej. Dodatkowo w Klubie DOL-BY mogą grać obecnie osoby zaszczepione. Pozdrawiam serdecznie.
|
31 maja 2021, o 06:12 |
|
|
|