|
Teraz jest 21 grudnia 2024, o 17:16
|
Regulamin działu
Zarząd KPZBS informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum. Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania, w ciągu 24 godzin, listów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej czy też propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady Netykiety.
Przypominamy, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Autor |
Wiadomość |
eltomek
użytkownik
|
Re: Promocja 59 Łuczniczki
W GPeksie grały 544 nogi. Kontrakt na pewno napięty, ale szansowny… ups… jednak znowu przelicytowałem - bez nóżki.
_________________ Pozdr. T.
|
19 kwietnia 2023, o 19:35 |
|
|
Michał Dolny
Dołączył(a): 5 września 2008, o 20:54 Posty: 517 Lokalizacja: Bydgoszcz
|
eltomek napisał(a): W GPeksie grały 544 nogi. Kontrakt na pewno napięty, ale szansowny… ups… jednak znowu przelicytowałem - bez nóżki. eltomku jak zwykle żartobliwie to ująłeś co jest zapewne Twoją specjalnością. Licząc nóżki ,rączki i głowy można doliczyć się cyfry 1360. Jednak na poważnie to doceniam Twoją specjalizację w masowaniu ludzkich ciał.Bez kozery powiem najlepszy sprzęt i najniższe ceny to właśnie u eltomka.))))wiem bo sprawdzałem ostatnio.
_________________ Gra w brydża to nie walka na śmierć i życie.Brydż to przyjemność bycia w miłym towarzystwie
|
20 kwietnia 2023, o 05:31 |
|
|
eltomek
użytkownik
|
To bez Kozery powiem pińcet.
_________________ Pozdr. T.
|
20 kwietnia 2023, o 07:52 |
|
|
Michał Dolny
Dołączył(a): 5 września 2008, o 20:54 Posty: 517 Lokalizacja: Bydgoszcz
|
eltomek napisał(a): To bez Kozery powiem pińcet. bez jednego zera.Naprawde polecam.Super zabieg za niską cenę,
_________________ Gra w brydża to nie walka na śmierć i życie.Brydż to przyjemność bycia w miłym towarzystwie
|
23 kwietnia 2023, o 18:03 |
|
|
|