|
Teraz jest 21 grudnia 2024, o 16:36
|
Regulamin działu
Zarząd KPZBS informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum. Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania, w ciągu 24 godzin, listów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej czy też propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady Netykiety.
Przypominamy, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 9 ] |
|
Dlaczego nie ma transmisji wyników ?
Autor |
Wiadomość |
Michał Dolny
Dołączył(a): 5 września 2008, o 20:54 Posty: 517 Lokalizacja: Bydgoszcz
|
Dlaczego nie ma transmisji wyników ?
Zadaję pytanie do Zarządu KPZBS oraz sedziów prowadzących ligę. Dlaczego III liga oraz liga Okręgowa w Bydgoszczy nie jest transmitowana na bieżąco jak było do tej pory od kilku sezonów?
_________________ Gra w brydża to nie walka na śmierć i życie.Brydż to przyjemność bycia w miłym towarzystwie
|
11 lutego 2023, o 16:41 |
|
|
wuj1976
użytkownik
|
Re: Dlaczego nie ma transmisji wyników ?
Pytasz, bo nie wiesz?
_________________ Krzysztof Dzierżak
|
12 lutego 2023, o 08:50 |
|
|
Michał Dolny
|
wuj1976 napisał(a): Pytasz, bo nie wiesz? Skąd mam wiedzieć ? Pytam bo chcę po opublikowaniu wyników zgodnie z rozdziałem 5 ust 4i5 MPB złożyć oficjalną skargę na decyzję sędziego w pierwszej sesji rozdania 1. Zgłosiłem oficjalnie czas na brak zawodnika RHO.Pojawił się spóźniony twierdząc że został zatrzaśnięty w toalecie?)))) W jednym z rozdań na pozycji N dokładnie z nr 1 grałem 4 trefle. Opsy zabrali 3 lewy na początek. Potem po wiście w kiera zdeklarowałem kontrakt na swoje.LHO zaoponował i nakazał RHO wist w kara.Zawołałem sędziego kwestionując takie zachowanie.
_________________ Gra w brydża to nie walka na śmierć i życie.Brydż to przyjemność bycia w miłym towarzystwie
|
12 lutego 2023, o 09:02 |
|
|
wuj1976
użytkownik
|
Cytuj: Skąd mam wiedzieć ?
Łżesz! Masz w tej sprawie - Adminie strony internetowej - "worek" maili, który jednak nie doprowadził naszej usługi hostingowej do możliwości obsługi bazy danych z zewnątrz, co jest główną przyczyną braku relacji na żywo. Byłeś świadkiem, podczas kursokonferencji sędziowskiej, rozmów na ten temat z najlepszymi sędziami komputerowymi w Polsce - również one nie przyniosły rozwiązania. Łżesz i manipulujesz po raz kolejny. Jak tylko znajdę chwilę czasu udowodnię powyższą tezę, przedstawiając inne łgarstwa i manipulacje, których się dopuściłeś. Dosyć tego!
|
13 lutego 2023, o 08:01 |
|
|
Michał Dolny
|
wuj1976 napisał(a): Cytuj: Skąd mam wiedzieć ?
Łżesz i manipulujesz po raz kolejny. Jak tylko znajdę chwilę czasu udowodnię powyższą tezę, przedstawiając inne łgarstwa i manipulacje, których się dopuściłeś. Dosyć tego! Zmuszony jestem zarejestrować ten fragment do celów obrony mojego dobrego imienia.
|
13 lutego 2023, o 09:22 |
|
|
Michał Dolny
|
Justyna napisała Michale Dobrze wiesz dlaczego było opóźnienie, wiedzą wszyscy, którzy tam byli i wiedzą też ci, którzy się tym zainteresowali, jak ja. Po prostu siły wyższe - brak prądu. Justyno . Rozmawiałem z dyrektorem Gozdkiem i nie potwierdza braku prądu w szkole w czasie trwania ligi. Więc powód braku transmisji wyników był jednak inny.
|
13 lutego 2023, o 13:24 |
|
|
wuj1976
użytkownik
|
Cytuj: Więc powód braku transmisji wyników był jednak inny. Cytuj: Masz w tej sprawie - Adminie strony internetowej - "worek" maili, który jednak nie doprowadził naszej usługi hostingowej do możliwości obsługi bazy danych z zewnątrz, co jest główną przyczyną braku relacji na żywo. Byłeś świadkiem, podczas kursokonferencji sędziowskiej, rozmów na ten temat z najlepszymi sędziami komputerowymi w Polsce - również one nie przyniosły rozwiązania.
|
13 lutego 2023, o 15:07 |
|
|
Michał Dolny
|
Czym jeszcze obciążysz mnie ? Decyzje w sprawach zasadniczych podejmuje zarząd i zarząd jest odpowiedzialny za organizację Lig III i Ligi Okręgowej i bierze na to środki. Ja płaciłem za start drużyny III ligi 1000 zł i mam prawo oczekiwać właściwej obsługi.
|
13 lutego 2023, o 16:05 |
|
|
wuj1976
użytkownik
|
Obciążam Cię tylko i wyłącznie tym, że łżesz i manipulujesz. I tak jak zapowiedziałem, opiszę Twoje łgarstwa i manipulacje.
|
13 lutego 2023, o 17:00 |
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 9 ] |
|