|
Teraz jest 1 lipca 2025, o 22:18
|
Regulamin działu
Zarząd KPZBS informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum. Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania, w ciągu 24 godzin, listów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej czy też propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady Netykiety.
Przypominamy, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Autor |
Wiadomość |
Michał Dolny
Dołączył(a): 5 września 2008, o 20:54 Posty: 544 Lokalizacja: Bydgoszcz
|
 Re: Pytania porządkowe.
wuj1976 napisał(a): Będą rozdawane? Krzysztof traktujmy swoje zadania poważnie.W poprzedniej kadencji byłeś do pewnego czasu szefem wydziału gier. Obecnie nie ma szefa wydziału gier odpowiedzialnego za całokształt spraw związanych z organizacją spotkań lig III i Okręgowej.Tobie powiodło się naliczyć pkle grupy toruńskiej.Może odpowiesz dlaczego nie dokonano tego w grupie bydgoskiej? której jak wiesz tak trudno byo się zorganizować po pandemii.
_________________ Gra w brydża to nie walka na śmierć i życie.Brydż to przyjemność bycia w miłym towarzystwie
|
1 lipca 2025, o 12:59 |
|
 |
wuj1976
użytkownik
|
Ja traktuję swoje zadania bardzo poważnie, zwłaszcza sędziowskie - od zbierania zapisów, rozstawienia turnieju, ..., aż do przypilnowania, by naliczyły się PKLe. I to jest cała prawda o rozliczeniu LOT i każdego turnieju, który sędziowałem. Skoro jednak ma być poważnie, to warto chyba wyjaśnić, że link do awansów zawodników prowadzi do stale aktualizowanej strony w cezarze, więc... wszyscy zdążą. (Na kolejne awanse sędziowskie trzeba czekać do następnej kursokonferencji.)
_________________ Krzysztof Dzierżak
|
1 lipca 2025, o 14:40 |
|
 |
Michał Dolny
Dołączył(a): 5 września 2008, o 20:54 Posty: 544 Lokalizacja: Bydgoszcz
|
Pytanie brzmiało. Kto obecnie jest szefem wydziału gier oraz dlaczego nie ma należnych pkli dla pozostałych ośrodków .Gdyż z informacji zamieszczonej na naszej stronie trudno się dowiedzieć kto tym dowodzi. http://kpzbs.host4u.pl/index.php?option=com_contact&view=category&catid=0&Itemid=7Mam spory podziw do Twojej pracy na rzecz Toruńskiego brydża jednak Kujawsko-pomorskie ma trochę wiecej ośrodków brydżowych. Mam wrażenie że czas najwyższy ustalić kto odpowiada za wydział gier. Kolejnym pytaniem jest czy nasz nowy uchwalony na WZD statut uzyskał akceptację Sądu rejestrowego oraz czy na nowy sezon 2025/2026 zmieni się sytuacja w organizacji ligowych zmagań.
_________________ Gra w brydża to nie walka na śmierć i życie.Brydż to przyjemność bycia w miłym towarzystwie
|
1 lipca 2025, o 18:04 |
|
 |
|