|
Teraz jest 13 maja 2025, o 22:28
|
Regulamin działu
Zarząd KPZBS informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum. Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania, w ciągu 24 godzin, listów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej czy też propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady Netykiety.
Przypominamy, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Autor |
Wiadomość |
Michał Dolny
Dołączył(a): 5 września 2008, o 20:54 Posty: 532 Lokalizacja: Bydgoszcz
|
 Re: Walne
eltomek napisał(a): Pewnie obaj błądzicie w rachunkach, Może błądzimy w rachunkach jednak czytać się nauczyłem.W cezarze istnieje wpis że ostatnią składkę opłaciłeś w 2019 roku. https://msc.com.pl/cezar/?p=21&pid_search=Lubiewski Super że rozpoczełeś ten wątek na forum KPZBSu jednak mam wrażenie że do puki nie powrócisz do nas ,do czego musisz przyznać często Ciebie namawiam raczej nie powinieneś rozdawać wszystkim pouczeń.Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do gry w brydża jako czynny członek naszej społeczności.Dla mnie osobiście ważne jestr zachowanie podstawowych zasad demokracji nawet gdy gram w bridgea.
_________________ Gra w brydża to nie walka na śmierć i życie.Brydż to przyjemność bycia w miłym towarzystwie
|
8 maja 2025, o 09:31 |
|
 |
bydmario
użytkownik
|
Michał Dolny napisał(a): eltomek napisał(a): Pewnie obaj błądzicie w rachunkach, Może błądzimy w rachunkach jednak czytać się nauczyłem.W cezarze istnieje wpis że ostatnią składkę opłaciłeś w 2019 roku. https://msc.com.pl/cezar/?p=21&pid_search=Lubiewski Super że rozpoczełeś ten wątek na forum KPZBSu jednak mam wrażenie że do puki nie powrócisz do nas ,do czego musisz przyznać często Ciebie namawiam raczej nie powinieneś rozdawać wszystkim pouczeń.Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do gry w brydża jako czynny członek naszej społeczności.Dla mnie osobiście ważne jestr zachowanie podstawowych zasad demokracji nawet gdy gram w bridgea. Michale, jaki ma związek opłacona przez Eltomka składka do jego uwag i pytań? Forum nie jest zdaje się ograniczone wyłącznie do osób z opłaconą składką, a Tomka pytania i uwagi są często celne - jak w tym przypadku, oraz ożywiają dość niemrawe forum a gdy jest ferment może się coś dobrego zadziać. Opłacona składka wcale nie równa się monopolowi na rację. Odnośnie liczenia - nie liczy się drużyn tylko kluby - np. w ramach TKB gra zarówno Paak Chemik jak i Jantar, w ramach Chemika mamy Tenispoint i Tenispoint II Chemik, BIN również ma zgłoszonych kilka drużyn itd. No i z racji chyba najbardziej licznej grupy UKBS Gol (brawo) mam inne pytanie - czy prawo do wystawienia określonej ilości delegatów wynika z ilości pełnoletnich zawodników w klubie czy wszystkich (w tym juniorów i młodzików) - zdaje się tego również nie znalazłem.
_________________ Mariusz Bielski - bydmario
|
8 maja 2025, o 10:05 |
|
 |
eltomek
użytkownik
|
Michale, z tego, że jak piszesz, nauczyłeś się czytać nic specjalnie nie wynika. Podobnie jest z demokracją i wolnością słowa na Twoich sztandarach. Wszystko takie jakieś bezobjawowe.
_________________ Pozdr. T.
|
8 maja 2025, o 10:12 |
|
 |
eltomek
użytkownik
|
bydmario napisał(a): Odnośnie liczenia - nie liczy się drużyn tylko kluby - np. w ramach TKB gra zarówno Paak Chemik jak i Jantar, w ramach Chemika mamy Tenispoint i Tenispoint II Chemik, BIN również ma zgłoszonych kilka drużyn itd. Z obliczeń Michała (tylko on wie jaki stosował klucz) i Adama (policzył delegatów z drużyn, a nie Klubów/Stowarzyszeń) pewnie żadne nie jest prawdziwe. Szacuję że ta liczba jest gdzieś pośrodku, (110-114?), ale to wszystko nie ma znaczenia. Ważne jest wyłącznie to, jaki klub i w jakim zakresie skorzystał z przysługującego mu prawa, w określonym terminie.
_________________ Pozdr. T.
Ostatnio edytowano 8 maja 2025, o 11:24 przez eltomek, łącznie edytowano 1 raz
|
8 maja 2025, o 10:37 |
|
 |
bydmario
użytkownik
|
Tomek - zgadzam się, ale jeśli dobrze zrozumiałem intencje Michała - próbuje/-my obliczyć maksymalną możliwą ilość delegatów wg podanego klucza.
_________________ Mariusz Bielski - bydmario
|
8 maja 2025, o 10:44 |
|
 |
mike72
użytkownik
|
Taka drobna dygresja. Pewnie, jak drzewiej bywało, znajdę się w mniejszości, ale uważam, iż fakt, że dyskusja toczy się w internecie nie zwalnia z konieczności przestrzegania podstawowych zasad języka ojczystego. Do rzeczy. Michale, to bardzo dobrze, a wręcz doskonale, że nauczyłeś się czytać. Co prawda jest to umiejętność, którą znaczna część populacji nabywa przed 10 rokiem życia, ale i tak "szacun". Szkoda jednak, że w parze nie idzie sztuka pisania. Trochę postów tu przeczytałem, ale takiego knota jak "do puki" to przypomnieć sobie nie mogę. Wstyd! Przynajmniej moim zdaniem. Pozdrawiam, ML.
|
9 maja 2025, o 21:22 |
|
 |
Michał Dolny
Dołączył(a): 5 września 2008, o 20:54 Posty: 532 Lokalizacja: Bydgoszcz
|
mike72 napisał(a): Trochę postów tu przeczytałem, ale takiego knota jak "do puki" to przypomnieć sobie nie mogę. Wstyd! Przynajmniej moim zdaniem. Pozdrawiam, ML. Bardzo przepraszam za knota który zafundowała mi SA która koryguje moje wpisy.Postaram się wyłaczyć korekcję sztucznej inteligencji. Pomimo tego nadal uważam że temat ustalenia liczby osób która upoważnia nas do zmiany Statutu naszego związku sportowego jest bardzo ważna.
_________________ Gra w brydża to nie walka na śmierć i życie.Brydż to przyjemność bycia w miłym towarzystwie
|
10 maja 2025, o 20:53 |
|
 |
|